Blogs

En introduksjon av Norex Care

By June 16, 2020 No Comments

Det er et stort behov for verneutstyr både for den private og offentlige sektoren her i landet.

Tidligere jobbet teamet med eksport av verneutstyr til Asia da de var hardest rammet. Allerede da var det vanskelig å få tak i utstyr. Teamet jobbet på spreng for å finne produsent.

Utstyr ble sendt til Kina from Norge i februar. Foto: Nordic Express.

Det som var viktig i arbeidet med å finne produsent som kunne oppfylle de medisinske kravene for de forskjellige produktene vi har nå på markedet. Produkter som gir den beste beskyttelsen i forhold til krav og standarder.

Etter den lange prosessen fant vi ut at vi ikke kunne bare drive med eksport når vi trenger det samme her i landet. Derfor startet vi med nettbutikk slik at lokale folk her i landet også skal kunne få kjøpt verneutstyr til gunstig pris, og det skulle være lett tilgjengelig. Heldigvis gjennom våre internasjonale nettverk har vi fått inn gode produkter som vi kan tilby til våre kunder og slik ble vi til Norex Care.

Bildet av Norex Care sin nettside.

Norex Care er et dedikert team på å levere topp kundeservice til enhver kunde. Formålet vårt er å selge produkter innen helse, som verneutstyr. Vi tilbyr produkter som munnbind, respirator og desinfeksjonsmidler.

Munnbind fra Norex Care.

Besøk vår hjemmeside for produktene du vil trenge under pandemien for deg og dine!

https://nordic-express.no

Gjerne følg oss på våre sosiale medier for flere nyheter.

Facebook: Norex Care

Instagram: Norexcareno

TikTok: Norexcare

Leave a Reply